آموزش مهارت در عکاسی

نام نویسنده : ایمان قادری         ١١ مرداد ١۳۹۶ 17

آموزش مهارت در عکاسی

مهارت عکاسی

همه ما به عکاسی در سفر علاقه داریم و جزء لاینفک سفرهای ماست . و ثبت تصاویر زیبا و منحصر به فرد از مناظر و اماکن یکی از دغدغه ها ما در هنگام سفر است که گاه موجب ثبت عکس های پر تعداد اما نامطلوب می شود . در این مقال قصد بر آن است با ارائه نکات کلیدی و کارآمد کمک به ثبت تصاویر زیبا و دلخواه شما کنیم . 
فوکوس در عکاسی

فوکوس 

در نخستین گام باید در نظر داشته باشید که فوکوس در ثبت یک عکس خوب بسیار حائز اهمیت است . دوربین ها عمدتا بصورت خودکار عمل فوکوس را انجام میدهند . اما شما نیز به هنگام فشار دکمه شاتر از فوکوس دوربین بر روی سوژه اطمینان حاصل کنید . اما اگر دوربین شما قابلیت فوکوس دستی را داراست و از فوکوس خودکار دوربین خود ناراضی هستید مسلما فوکوس دستی دستاورد بهتری برای شما خواهد داشت . 
نورپردازی در عکاسی

نور پردازی  

نور پردازی یکی از کلید واژه های عکاسی حفه ای و آماتوری است . نور اصلی ترین عامل برسازنده یک عکس مطلوب است . بطور کل به دلیل تفاوت عملکرد چشم ما با دوربین تفاوتهایی بسیاری در دریافت تصویر وجود دارد . دوربین بطور خودکار اقدام به تنظیم نور میکند که گاه با آن چه مد نظر و مطلوب ماست بسیار متفاوت است . پس هرگز از تنظیم دستی نور واهمه نداشته باشید . 
معمولا دوربین های عکاسی در تنظیمات خود این اجازه رو به شما میدهند که نور تصویر را کم یا زیاد کنید و تراز سفیدی تصویر را متناسب با فضاها و موقعیت های گوناگون تغییر دهید . 
هنگامه سحر یا غروب بهترین زمان برای ثبت تصاویر با نورپردازی مطلوب هستند . البته کاربرد فلش حتی در مقابل نور شدید خورشید میتواند بسیار کار آمد باشد .  
لحظه گرفتن عکس

لحظه گرفتن عکس  

پس از پرداختن به نکاتی در رابطه با دوربین و شرایط عکاسی باید به یک نکته حیاتی برای یک عکس دلپسند دقت به چهارچوب تصویر و به عبارتی قاب بندی تصویر است که حتما تمام جزئیات در قاب تصویر به نحوی مطلوب قرار بگیرند . دقت به موازی بودن خط افق با قاب تصویر و در نظر داشتن جزئیاتی مثل در حیطه لنز قرار نگرفتن انگشتان ، بند دوربین یا اشیا ئ و دیگر عوامل مختل کننده نظم و منظره تصویر . عکاسی از افراد
 

عکاسی از افراد  

در ثبت تصویر از اشخاص دقت به نحوه قرار گیری و جزئیات ظاهری آن ها بسیار حائز اهمیت میباشد . هرگز نباید سوژه در مرکز تصویر قرار داده شود . در صورت تسلط بر میزان فکوس عکس (عمق میدان)، سعی کنید آن را تغییر دهید. در دوربین‌های SLR این عمل به کمک تنظیم دیافراگم دوربین انجام می شود و بدین ترتیب سوژه اهمیت بیشتری پیدا کرده و از تاکید بر پس‌زمینه کاسته می‌شود. 
عکاسی از حیوانات

عکاسی از حیوانات 

وقتی میخواهید از حیوانات عکاس برداری کنید ، قد خود را با آن‌ها تنظیم کنید که کوتاه به نظر نیایند . برای عکس شخصی و فاصله نزدیک از لنز تله ‌فوتو بهره ببرید و برای عکس حشرات بسیار ریز از لنز ماکرو استفاده کنید . 
عکاسی از مناظر

عکاسی از مناظر 

در عکاسی از مناظر به دنبال نماهای گسترده باشید . توجه به پیش زمینه و پس زمینه از نکات مهم عکاسی از مناظر است . به نحوه ترکیب اجزاء متفاوت تصویر فکر کنید. در عکاس برداری از مناظر و نماهای بزرگ، به دنبال یک آلونک یا یک جاده بگردید تا بدین وسیله تفاوت اندازه‌ها را منتقل کرده و توجه بیننده را به درون عکس جلب کنید. 
عکاسی از منظره

عکاسی از اماکن دیدنی 

در عکاسی از اماکن معروف ، سعی کنید عکس هایتان متفاوت باشند. هزاران نفر تا کنون از آن مکان‌ها عکس گرفته‌اند ، پس اگر قصد دارید مخاطبانتان را کنجکاو کنید ، باید دقت بیشتری به خرج دهید. زوایای مختلف را امتحان کنید و جزئیاتی را بیافزایید که دیگران نادیده گرفته‌اند . 
علاوه بر این، عکس‌های توریستی کلاسیک را فراموش نکنید. عکاسی یعنی ثبت جاهایی که در ‌آن‌ها حضور پیدا کرده‌اید و شما بعدها به این عکس‌ها جهت یادآوری خاطرات نیاز خواهید داشت، حتی اگر تنها به کار خودتان بیایند. 

پیشنهادات ما

Arc cabbage
منوی بازگشت به مدرسه ( میکس ژامبون و کلم )
Photo 2017 07 25 12 39 52
طرز تهیه بیف مغولی اسپایسی
چگونه میتوان هوش مصنوعی بهتری ارائه کرد
2
چگونه " نه " بگوییم
Arducopterlike
قطعات مورد نیاز برای ساخت کوادکوپتر
Office interior design  4
چیدمان دکوراسیون اداری (براساس اصول فنگ‌ شویی)

نظر شما