آموزش مهارت در عکاسی

نام نویسنده : ایمان قادری         ١١ مرداد ١۳۹۶ 12

آموزش مهارت در عکاسی

مهارت عکاسی

همه ما به عکاسی در سفر علاقه داریم و جزء لاینفک سفرهای ماست . و ثبت تصاویر زیبا و منحصر به فرد از مناظر و اماکن یکی از دغدغه ها ما در هنگام سفر است که گاه موجب ثبت عکس های پر تعداد اما نامطلوب می شود . در این مقال قصد بر آن است با ارائه نکات کلیدی و کارآمد کمک به ثبت تصاویر زیبا و دلخواه شما کنیم . 
فوکوس در عکاسی

فوکوس 

در نخستین گام باید در نظر داشته باشید که فوکوس در ثبت یک عکس خوب بسیار حائز اهمیت است . دوربین ها عمدتا بصورت خودکار عمل فوکوس را انجام میدهند . اما شما نیز به هنگام فشار دکمه شاتر از فوکوس دوربین بر روی سوژه اطمینان حاصل کنید . اما اگر دوربین شما قابلیت فوکوس دستی را داراست و از فوکوس خودکار دوربین خود ناراضی هستید مسلما فوکوس دستی دستاورد بهتری برای شما خواهد داشت . 
نورپردازی در عکاسی

نور پردازی  

نور پردازی یکی از کلید واژه های عکاسی حفه ای و آماتوری است . نور اصلی ترین عامل برسازنده یک عکس مطلوب است . بطور کل به دلیل تفاوت عملکرد چشم ما با دوربین تفاوتهایی بسیاری در دریافت تصویر وجود دارد . دوربین بطور خودکار اقدام به تنظیم نور میکند که گاه با آن چه مد نظر و مطلوب ماست بسیار متفاوت است . پس هرگز از تنظیم دستی نور واهمه نداشته باشید . 
معمولا دوربین های عکاسی در تنظیمات خود این اجازه رو به شما میدهند که نور تصویر را کم یا زیاد کنید و تراز سفیدی تصویر را متناسب با فضاها و موقعیت های گوناگون تغییر دهید . 
هنگامه سحر یا غروب بهترین زمان برای ثبت تصاویر با نورپردازی مطلوب هستند . البته کاربرد فلش حتی در مقابل نور شدید خورشید میتواند بسیار کار آمد باشد .  
لحظه گرفتن عکس

لحظه گرفتن عکس  

پس از پرداختن به نکاتی در رابطه با دوربین و شرایط عکاسی باید به یک نکته حیاتی برای یک عکس دلپسند دقت به چهارچوب تصویر و به عبارتی قاب بندی تصویر است که حتما تمام جزئیات در قاب تصویر به نحوی مطلوب قرار بگیرند . دقت به موازی بودن خط افق با قاب تصویر و در نظر داشتن جزئیاتی مثل در حیطه لنز قرار نگرفتن انگشتان ، بند دوربین یا اشیا ئ و دیگر عوامل مختل کننده نظم و منظره تصویر . عکاسی از افراد
 

عکاسی از افراد  

در ثبت تصویر از اشخاص دقت به نحوه قرار گیری و جزئیات ظاهری آن ها بسیار حائز اهمیت میباشد . هرگز نباید سوژه در مرکز تصویر قرار داده شود . در صورت تسلط بر میزان فکوس عکس (عمق میدان)، سعی کنید آن را تغییر دهید. در دوربین‌های SLR این عمل به کمک تنظیم دیافراگم دوربین انجام می شود و بدین ترتیب سوژه اهمیت بیشتری پیدا کرده و از تاکید بر پس‌زمینه کاسته می‌شود. 
عکاسی از حیوانات

عکاسی از حیوانات 

وقتی میخواهید از حیوانات عکاس برداری کنید ، قد خود را با آن‌ها تنظیم کنید که کوتاه به نظر نیایند . برای عکس شخصی و فاصله نزدیک از لنز تله ‌فوتو بهره ببرید و برای عکس حشرات بسیار ریز از لنز ماکرو استفاده کنید . 
عکاسی از مناظر

عکاسی از مناظر 

در عکاسی از مناظر به دنبال نماهای گسترده باشید . توجه به پیش زمینه و پس زمینه از نکات مهم عکاسی از مناظر است . به نحوه ترکیب اجزاء متفاوت تصویر فکر کنید. در عکاس برداری از مناظر و نماهای بزرگ، به دنبال یک آلونک یا یک جاده بگردید تا بدین وسیله تفاوت اندازه‌ها را منتقل کرده و توجه بیننده را به درون عکس جلب کنید. 
عکاسی از منظره

عکاسی از اماکن دیدنی 

در عکاسی از اماکن معروف ، سعی کنید عکس هایتان متفاوت باشند. هزاران نفر تا کنون از آن مکان‌ها عکس گرفته‌اند ، پس اگر قصد دارید مخاطبانتان را کنجکاو کنید ، باید دقت بیشتری به خرج دهید. زوایای مختلف را امتحان کنید و جزئیاتی را بیافزایید که دیگران نادیده گرفته‌اند . 
علاوه بر این، عکس‌های توریستی کلاسیک را فراموش نکنید. عکاسی یعنی ثبت جاهایی که در ‌آن‌ها حضور پیدا کرده‌اید و شما بعدها به این عکس‌ها جهت یادآوری خاطرات نیاز خواهید داشت، حتی اگر تنها به کار خودتان بیایند. 

پیشنهادات ما

8713535460 79d140dda2 o 1
بهترین برنج اسپانیایی
5
10 مواد غذایی غنی در ویتامینk (ویتامین کا)
Photo 2017 07 25 12 39 52
طرز تهیه بیف مغولی اسپایسی
Main
عوامل خجالتی شدن کودکان
Arducopterlike
قطعات مورد نیاز برای ساخت کوادکوپتر
Arc cabbage
منوی بازگشت به مدرسه ( میکس ژامبون و کلم )

نظر شما